Οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ συνεχίζονται και στην ΠΑΕ κάνουν ό,τι μπορούν για να «παντρέψουν» το παρόν και το μέλλον με το παρελθόν, το οποίο η Ένωση θα τιμήσει με κάθε τρόπο στο νέο σπίτι της. Ακόμη και με την τοποθέτηση τεσσάρων «κολώνων» της ιστορίας της, όπως αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα, στους τέσσερις πυλώνες της OPAP Arena, με την αρχή να γίνεται με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Από την πρώτη στιγμή, όταν είχε παρουσιαστεί το πρότζεκτ του νέου γηπέδου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν σαφής: Δεν θα είναι απλά ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά ένα μεγάλο μουσείο της ΑΕΚ. Ένας χώρος στον οποίο θα τιμάται με κάθε τρόπο η ιστορία της Ένωσης, όπως και των Ελλήνων προσφύγων.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η Ένωση, με απόφαση του διοικητικού ηγέτη της, θα «ντύσει» την OPAP Arena με τέσσερις από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Στέλιο Σεραφείδη, Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου και Θωμά Μαύρο.

«Τέσσερις κολώνες της ιστορίας μας θα βρίσκονται αιώνια στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου μας! Η αρχή έγινε σήμερα με τον Στέλιο Σεραφείδη στον νοτιοδυτικό πυλώνα του σπιτιού μας! Θα ακολουθήσουν Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου και Θωμάς Μαύρος», ανέφερε στη σχετική ανάρτησή της στα social media η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, συνοδεύοντάς τη και από φωτογραφίες με τη μορφή του Σεραφείδη.

Τέσσερις κολώνες της ιστορίας μας θα βρίσκονται αιώνια στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου μας! Η αρχή έγινε σήμερα με…

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, October 19, 2021