Ήταν γνωστό, πλέον είναι κι επίσημο… Ο Χάρης Μαυρίας είναι κι επίσημα ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς η Σάντερλαντ ανακοίνωσε το δανεισμό του στους «πράσινους» μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο 20χρονος άσος επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση των «μαυρόγατων», την οποία σύντομα ακολούθησε κι αυτή του «τριφυλλιού».

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Χάρη Μαυρία ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας, με την μορφή του δανεισμού από την Σάντερλαντ, μέχρι το καλοκαίρι του 2015».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί και οψιόν αγοράς του Μαυρία, που δεσμεύεται μέχρι το 2016 με συμβόλαιο από τη Σάντερλαντ.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα (Sunderland Echo), τον παίκτη διεκδικούσε και η Σέλτικ με τη μορφή δανεισμού, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Ο νεαρός διεθνής, που έκανε ήδη χθες ατομικό πρόγραμμα και από σήμερα μπαίνει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, πιθανώς να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο.

Πηγή: sport-fm.gr