Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία του χρυσού Ολυμπιονίκη στις καταδύσεις Tom Daley, ο οποίος βγήκε πρώτος στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 10 μέτρων.

Πολύ αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτό που έφτιαχνε ο βρετανός και έτσι εκείνος έλυσε όλες τις απορίες με ένα βίντεο στο Instagram. Ο 27χρονος αθλητής έπλεκε μια θήκη για το χρυσό μετάλλιο, ώστε να μπορεί να το μεταφέρει χωρίς να το γρατζουνίσει. Στη μία πλευρά η θήκη είχε μια αγγλική σημαία και στην άλλη τη σημαία της Ιαπωνίας.

«Το μόνο πράγμα που με βοήθησε να κρατήσω τα λογικά μου σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν η αγάπη μου για το πλέξιμο και το βελονάκι», ανέφερε ο Daley στο βίντεο.

Ο 27χρονος είναι παντρεμένος με τον παραγωγό Ντάστιν Λανς Μπλακ, που έχει κερδίσει στο παρελθόν Όσκαρ, και είναι παγκοσμίως γνωστός εκπρόσωπος της LGBT κοινότητας. Το tweet της ομάδας του:

Η εικόνα του τράβηξε την προσοχή του ιαπωνικού τύπου και φυσικά των περισσότερων χρηστών του Twitter. Μάλιστα στις φωτογραφίες από τις κερκίδες ο Ολυμπιονίκης φαίνεται να πλέκει ένα μοβ πουλόβερ, σύμφωνα με τους Global Times και πολύ αναρωτήθηκαν για ποιον το προόριζε. «Μήπως το προορίζει για τον γιο του;» αναρωτήθηκε μια χρήστρια στο Twitter.