Την ώρα που στην Ελλάδα ο στίβος πασχίζει να βρει στέγη σε πολλές περιοχές, στην Ιαπωνία για χάρη της χώρας μας, κατασκευάστηκε στάδιο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο δήμαρχος της πόλης του Μισάτο, Κίζου Μασαάκι, μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε ότι το στάδιο της πόλης του κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της Ελλάδας και της εθνικής ομάδας στίβου που κάνει εκεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Το στάδιο βέβαια όπως είπε, χρησιμοποιείται ήδη από τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και άλλα αθλήματα, αλλά η παρουσία της Ελλάδας στην πόλη για προετοιμασία, στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένα προπονητικό «στολίδι» μέσα σε 3 χρόνια.

«Κατασκευάστηκε σε 3 χρόνια για την Ελλάδα. Χρησιμοποιείται τοπικά για το ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα και κόστισε 17 εκ. ευρώ» ανέφερε αρχικά ο Μασαάκι, που πρόσθεσε:

«Το φτιάξαμε για την Ελλάδα και μετά θα δοθεί στους πολίτες. Η συνεργασία μας όμως με την Ελλάδα θα συνεχιστεί. Είχα έρθει στην χώρα σας πριν δύο χρόνια και εντυπωσιάστηκα. Θέλω να έρθω ξανά και να γυρίσω το Αιγαίο» είπε ακόμη ο δήμαρχος της πόλης του Μισάτο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.