Στην αναζήτηση προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Προς το παρόν δεν υπάρχει απόφαση για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας, καθώς στο «τριφύλλι» θέλουν να αποφύγουν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει, είναι του Κρίστιαν Γκρος. Ο 66χρονος Ελβετός έχει ήδη κάνει και κάποιες επαφές με την πλευρά της διοίκησης και είναι υποψήφιος για τη θέση.

Μπορεί ηλικιακά να ξεπερνά το γκρουπ 45-55 στο οποίο κατά προτίμηση θα ήθελαν στον Παναθηναϊκό, ωστόσο πρόκειται για έναν τεχνικό με περγαμηνές και ιδιαίτερη εμπειρία.

Ο Γκρος στην πατρίδα του κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με την Γκρασχόπερς (1993-1997) και άλλα τέσσερα πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με την Βασιλεία (1999-2009). Δούλεψε και σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα, στην Τότεναμ το 1997-98 και τη Στουτγάρδη το 2009-10, οδηγώντας την στο Europa League, ενώ τα τελευταία χρόνια πέρασε από την Αλ Αχλί της Σαουδικής Αραβίας και την Ζάμαλεκ της Αιγύπτου, κατακτώντας τίτλους.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Σάλκε, από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την κατάσταση στους «βασιλικούς μπλε» (που υποβιβάστηκαν από την Μπουντεσλίγκα), με τον Δημήτρη Γραμμόζη να παίρνει τη θέση του.

Φυσικά, στη λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχουν και άλλοι προπονητές. Κάποιους έχει προτείνει ο Πιέρ Ντρεοσί, ενώ την τελική επιλογή θα κάνει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος.