Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το ενδεχόμενο μείωσης των ομάδων της Super League 1 σε 12 μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο Metropolis. Οπου ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας έδειξε αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο, ενώ είναι υπέρ στην αυξησή τους ακόμη και σε 16.

«Είμαι κάθετος, είμαι υπέρ των 14 ακόμα και 16 ομάδων γιατί με 10 ομάδες, θα γίνει μία κλειστή λίγκα με τους ισχυρούς και τις ομάδες που θα είναι θυγατρικές. Οι μεγάλες ομάδες θα πάρουν περισσότερα χρήματα από τα τηλεοπτικά, έτσι θα χαθούν οι ομάδες της επαρχίας και εμείς σαν Λαμία δεν θα ψηφίζαμε κάτι τέτοιο σε περίπτωση που συμβεί. Μη αξιόπιστο έχει γίνει το πρωτάθλημα και με τα play-off και play-out, θα πρέπει όλοι οι ”μικροί” να ξυπνήσουμε γιατί είμαστε του κλότσου και του μπάτσου… το ποδόσφαιρο είναι για όλη την Ελλάδα, όχι για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Σε άλλες ομάδες πέφτουν κονδύλια για τα γήπεδα και σε εμάς τίποτα, και όλοι παραπονιούνται για τα γήπεδα. Για εμένα ένα ωραίο πρωτάθλημα είναι με 16 ομάδες σε Superleague 1 και Superleague 2, με δύο ομάδες να πέφτουν και δύο να ανεβαίνουν. Οι μεγάλοι θα πρέπει να κοιτάξουν και λίγο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί τόσο καιρό κοιτούν την πάρτη τους και από εδώ και πέρα θα είμαι ανένδοτος και καυστικός».

Πηγή: gazzetta.gr