Ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να μην κρύβει τη χαρά του.

Αυτη, βασικά, φάνηκε στους πανηγυρισμούς μετά το 2-1 επί της Ένωσης, με τον Ουρουγουανό προπονητή των Θεσσαλονικέων να αναφέρεται σε αυτό μιλώντας στην COSMOTE TV.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρσία…

Για το ξέσπασμα με τους πανηγυρισμούς στο τέλος: «Ναι, θα έλεγα πως αυτή η εκτόνωση ήρθε γιατί είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό. Πανηγυρίσαμε γιατί μόνο εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχουμε περάσει. Δεν έχουμε πετύχει κάτι. Έχουμε περάσει στον τελικό. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να δούμε το πως θα βελτιωθεί η ομάδα. Έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και προχωράμε».

Για το τι δεν του άρεσε μετά το 0-1: «Από τη μία πρέπει να δούμε πως η ΑΕΚ έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός με τις ευκαιρίες για το γκολ και είχαμε και τη φάση του πέναλτι. Όταν δέχεσαι γκολ από στημένη φάση είναι λογικό να έχεις ανησυχία για το τι θα συμβεί. Μας δυσκόλεψε όταν ο αντίπαλος έβαλε μπακ και εξτρέμ ψηλά. Νομίζω όμως ότι η ομάδα βρήκε μετά τα πατήματά της. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Γνωρίζουμε πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Πολλές φορές έχεις πλάνο και άλλα βγαίνουν και σε άλλα χρειάζονται προσαρμογές. Είναι φυσιολογικό πως σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια η εμπειρία και η προσωπικότητα προσθέτει πολύ και βοηθάει».