«Πονοκέφαλος» για τον Άγγελο Αναστασιάδη λίγο πριν την πρώτη «μάχη» με την Ντιναμό Μινσκ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τον Φακούντο Περέιρα να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο και να είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League της Πέμπτης.

Η συμμετοχή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού θα κριθεί οριστικά το πρωί της Πέμπτης, όπου βάσει της κατάστασής του, ο Έλληνας κόουτς θα αποφασίσει κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει τον παίκτη του ή θα τον κόψει.

Πάντως η έντονη βροχόπτωση στη Θεσσαλονίκη επηρέασε όχι το χορτάρι της Τούμπας –που έμοιαζε περισσότερη με λίμνη- αλλά και την εν γένει προπόνηση της ομάδας. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του «Δικεφάλου του βορρά» έκαναν απλώς τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κι άλλο ο χλοοτάπητας του γηπέδου.

Στα θετικά είναι πως Κίτσιου και Γκολάσα γυμνάστηκαν δίχως το παραμικρό πρόβλημα και το ιατρικό τιμ… άναψε το πράσινο φως για την χρησιμοποίησή τους, ενώ ο Μαντούρο το πήγε πιο… χαλαρά. Σαββίδης, Τζαβέλλας και Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, όπου όλοι βέβαια είναι εκτός πλάνων Αναστασιάδη.

Πηγή: Sport-fm.gr