Το μέλλον του Μαρτσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αβέβαιο και αν τελικά φύγει, τη μεγαλύτερη πίκρα θα τη νιώσει… το ισπανικό κράτος.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είναι από το 2007 στους Μαδριλένους, με τους οποίους έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Τίτλοι, ατομικές διακρίσεις, ο Μαρτσέλο έφτασε στο σημείο να γίνει ο καλύτερος αριστερός μπακ του κόσμου για κάποια χρόνια.

Τα τελευταία, όμως, είναι σε πτώση και αυτό καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του στη Ρεάλ. Και αν τελικά αποχωρήσει, αυτοί που θα λυπηθούν περισσότερο είναι οι άνθρωποι του ισπανικού κράτους. Γιατί; Επειδή ο Μαρτσέλο… βοηθάει την ισπανική οικονομία με τα πρόστιμα που πληρώνει.

Το τελευταίο είναι της τάξης των 600 ευρώ και του επιβλήθηκε επειδή εθεάθη στη Βαλένθια, αν και δεν μπορούσε να μετακινηθεί σε άλλη πόλη λόγω των περιορισμών, μαζί με την οικογένειά του και χωρίς μάσκα. Το ποσό, φυσικά, είναι αστείο για τον ίδιο, αλλά δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που έχει πληρώσει συνολικά από το 2007 ως σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια, λοιπόν, ο Μαρτσέλο έχει πληρώσει περισσότερα από ένα εκατ. ευρώ στο ισπανικό κράτος, με τα περισσότερα να τα έχει δώσει λόγω φορολογικών παραβάσεων, ενώ έχει δώσει συνολικά και 157.000 ευρώ επειδή έχει πιαστεί διάφορες φορές να οδηγάει χωρίς δίπλωμα.