Ούτε το όνειρό του ήταν να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε όλες τις άλλες ομάδες που ήθελαν και έδωσαν μάχη για να τον αποκτήσουν.

Ο Independent αναλύει όλα τα δεδομένα για την μετακόμιση του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Μονακό στους «κόκκινους διαβόλους» και ουσιαστικά μειώνει τον ντόρο που δημιούργησε χθες στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Καταρχάς, υποστηρίζει ότι ναι ο Φαλκάο ήθελε να αποχωρήσει από τη Μονακό αλλά το όνειρό του δεν ήταν να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γιατί; Διότι, αυτό που ήθελε ο Κολομβιανός άσος ήταν να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, είχε βάλει λυτούς και δεμένους να κινήσουν τις διαδικασίες για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή και να παίξει στη «βασίλισσα» αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Οι υπεύθυνοι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι η αλήθεια, όπως υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα του Independent ότι ποτέ δεν ήθελαν πραγματικά να κλείσουν τον Κολομβιανό και μάλιστα, έριξαν άκυρο στις προσπάθειες των εκπροσώπων τους.

Μην ξεχνάμε και το… τιτίβισμα του «Hala Madrid» το οποίο ξαφνικά εξαφανίστηκε…

Την ίδια στιγμή, αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι πραγματικά ενδιαφέρθηκε για τον Φαλκάο αλλά δεν ήταν… ήσυχη ότι μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες λόγω του Financial Fair Play.

Έτσι, ουσιαστικά η μόνη ομάδα η οποία είχε την οικονομική δυνατότητα, είχε τους λόγους και τη διάθεση να κάνει μια τέτοια μεταγραφική κίνηση ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι εκμεταλλεύθηκαν τα δεδομένα αυτά και με συντονισμένες κινήσεις, αλλά καταβάλλοντας πάρα πολλά χρήματα (για τον δανεισμό του και τους μισθούς του) έκανε την μεταγραφή.

Πηγή: sport-fm.gr