Ενδιαφέρον το σίριαλ με τον Αμπέντ, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει αρχίσει να κάνει κοιλιά! Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον αλγερινό χαφ είναι γνωστό, όπως γνωστό επίσης είναι το τι μπορεί να προσφέρει ο νεαρός ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο. Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι οι προθέσεις του Άλαν Πάρντιου αναφορικά με το μέλλον του Αμπέντ.

Αυτό που έχει φανεί ως τώρα είναι πως ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας έχει σχηματίσει καλή άποψη για αυτόν και τον υπολογίζει –αν όχι για βασικό γρανάζι της μηχανής τουλάχιστον ως ένα κομμάτι που έχει θέση σε αυτήν και γι’ αυτό δεν δείχνει διατεθειμένος να τον αφήσει δίχως ικανοποιητικά ανταλλάγματα.

Στο φιλικό ματς κόντρα στη Σοσιεδάδ ο Αμπέντ πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής (πέρασε ως αλλαγή στο 67’), σε μια κίνηση που αρκετοί θεωρούν πως γίνεται για να… διαφημίσει η Νιούκαστλ στην αγορά τις δυνατότητες του 22χρονου μέσου και να βρεθεί ομάδα που θα καταβάλει κάτι παραπάνω από 300.000 ευρώ που κάποια στιγμή ήταν η τιμή… εκκίνησης.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα μπορέσει να συναντήσει σε αυτό το επίπεδο τις απαιτήσεις των Άγγλων, ενώ πλέον υπό το άγχος του χρόνου είναι αναγκασμένος σύντομα να αφήσει την περίπτωση του Αμπέντ και να στραφεί σε άλλες λύσεις για το χώρο της μεσαίας γραμμής, με διάφορα ονόματα να έχουν ακουστεί αλλά –όπως έχει συμβεί ήδη αρκετές φορές στο παρελθόν- να μην αποκλείεται και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Είτε για την περίπτωση του Αμπέντ, είτε για κάποια άλλη.

Πηγή: Sport-fm.gr