Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Φορτούνη, αλλά ο Άρης ισοφάρισε με πέναλτι του Μήτρογλου και έφυγε με βαθμό από το Φάληρο.

Οι κίτρινοι ήταν αυτοί που πήραν τη μπάλα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης αλλά οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη τελική, με το σουτ του Φορτούνη στο 10′. Γενικά οι Πειραιώτες προσπαθούσαν κυρίως με σουτ να κάνουν τη ζημιά στους Θεσσαλονικείς, ενώ στο 29′ έκαναν αναγκαστική αλλαγή, αφού ο τραυματίας Βρουσάι αποχώρησε για να μπει ο Βαλμπουενά.

Στο δίλεπτο 37′-38′ οι Χασάν και Μάνος είχαν από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα και τελικά στο 40′ ο Ολυμπιακός άνοιε το σκορ με τον Φορτούνη, μετά την πάσα του Ανδρούτσου (1-0). Τέσσερα λεπτά μετά, όμως, ο Άρης θα μπορούσε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Σεμέδο αλλά ο Παπασταθόπουλος πρόλαβε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, για να ακολουθήσει η άστοχη κεφαλιά του Σούντγκρεν.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε τον Παπασταθόπουλο που τραυματίστηκε στη φάση του 44′ και έβαλε τον Ρέαμπτσουκ, με τους κίτρινους να έχουν στο 63′ την ευκαιρία για το 1-1 αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ανδρούτσο, ενώ είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, μετά το σουτ του Μπρούνο από καλή θέση.

Ο Ολυμπιακός γενικά δεν ήταν καλός και αυτό έδινε ελπίδες στον Άρη, ο οποίος στο 80′ πήρε πέναλτι για ανατροπή του Μαντσίνι από τον Σα. Πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ, εκτελώντας το τρία λεπτά μετά, ο Μήτρογλου για το 1-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται στο +12 από τον ΠΑΟΚ και τους κίτρινους να είναι στην 3η θέση μαζί με την ΑΕΚ, στο -2 από τον δικέφαλο του βορρά.

Ολυμπιακός: Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος (46′ Ρέμπτσουκ), Σεμέδο, Χολέμπας, Καμαρά (76′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Βρουσάι (29′ Βαλμπουενά), Φορτούνης (59′ Σίλβα), Μασούρας (59′ Ραντζέλοβιτς), Χασάν.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Σάκιτς, Σάσα, Τζέγκο, Σίλβα (58′ Μαντσίνι), Μπερτόλιο (84′ Κάτσε), Ματέο Γκαρσία (58′ Μπρούνο), Μάνος (66′ Μήτρογλου).