Έχοντας περάσει δώδεκα σεζόν στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και άλλες πέντε στις ακαδημίες του συλλόγου, ο Αντρές Ινιέστα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας των Καταλανών.

Παρά τα όσα έχει πετύχει με τους «μπλαουγκράνα» τα τελευταία χρόνια όμως, ο 30χρονος μέσος παραμένει ταπεινός και με δηλώσεις του στην «Mundo Deportivo» τονίζει πως ζει το όνειρο του, ένα όνειρο που έχουν όσοι προέρχονται από τη φημισμένη «Masia».

«Όσοι από εμάς έχουν παίξει στην πρώτη ομάδα για πολύ καιρό κι έχουν έρθει από τις ακαδημίες, το να γίνουν αρχηγοί της πρώτης ομάδας είναι ένα όνειρο ζωής, ένα ακόμα βήμα για την καριέρα μας και η απόδειξη ότι συνεχίζεις να βελτιώνεσαι ως παίκτης. Από την άλλη βέβαια, σου θυμίζει πως γερνάς», υποστήριξε ο Ισπανός άσος.

Επιπλέον εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τα νέα αποκτήματα της Μπαρτσελόνα, εκφράζοντας την σιγουριά πως μαζί τους θα βελτιωθεί σε πολλούς τομείς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις δεν είναι απλώς εντός του γηπέδου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο που θα σε δυναμώσουν και θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και παίκτη», ήταν η τοποθέτηση του Ινιέστα.

Πηγή: Sport-fm.gr