Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι έπειτα από «σκληρές» διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού κατάφεραν να κλείσουν το deal και να κρατήσουν τον παίκτη στην Λευκωσία.

Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν διακαής πόθος του Γιώργου Δώνη που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις περσινές του επιδόσεις στην ομάδα όπου αγωνίστηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος θα ταξιδέψει αύριο για την Κύπρο, ενώ το συμβόλαιό του θα είναι τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού Πειραιώς για αγορά του ποδοσφαιριστή Tomas Sebastian De Vincenti. Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστή είναι τριετούς διάρκειας.

Ο ΑΠΟΕΛ προχωρά στην αγορά του ποδοσφαιριστή αφού πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν τεθεί για να αποτελέσει η απόκτηση του, επένδυση για την εταιρεία. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ποιότητας, σε πολύ καλή ηλικία (15/02/89 25 χρ.) και με μεγάλη προοπτική σε αξία μεταπώλησης.

Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο με πρωινή πτήση από την Αθήνα με προορισμό το προπονητικό κέντρο “Mistral Hotel Sport” και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας».

Πηγή: Sport-fm.gr