Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια περίοδο που αρχίζει να αποκτά κέρδη από την πολιτική του να επενδύει στα δικά του παιδιά. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος αυτά να χαθούν και να μην προσφέρουν όσα μπορούν, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Βασίλη Ζαγαρίτη.

Την παραμονή των ποδοσφαιριστών που έχει βγάλει από… τα σπλάχνα του για περισσότερα χρόνια προσδοκά το «τριφύλλι», ελπίζοντας στο μέλλον να αποσπάσει κάποιο κέρδος από ενδεχόμενες μεταγραφές τους, σε περίπτωση που εκείνοι δεν θέλουν να φορούν τα πράσινα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και ο Αργύρης Καμπετσής, στους οποίους ο σύλλογος ετοιμάζεται να προσφέρει νέα συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιθυμούν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση στον 19χρονο ή στον εκπρόσωπό του, αλλά θεωρείται δεδομένο πως η όποια κουβέντα θα γίνει πριν από το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον 21χρονο φορ, είναι μία υπόθεση που πρέπει να τρέξει πιο γρήγορα, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα φως ελεύθερος. Ο Πιέρ Ντρεοσί έχει μιλήσει ήδη μαζί του για επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, κάνοντας επίσης πρόταση για διετές συμβόλαιο που θα λήγει το 2023 με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 140.000.

Η απάντηση της πλευράς Καμπετσή αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αλλά στο «τριφύλλι» θεωρούν πως έχουν καταθέσει μία συμφέρουσα προσφορά.

Πρόβλημα με Μπουζούκη

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό έχουν να… πονοκεφαλιάζουν με τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο νεαρός χαφ υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έστειλε το μήνυμά της στον ποδοσφαιριστή με ανάρτησή της στα social media.