Η ΑΕΚ πρόσφατα διέψευσε ότι κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Ιανουάριο, ωστόσο φημολογία από το Βέλγιο θέλει την Ένωση να έχει κάνει κρούση στην Αντβέρπ για τον Αλιρέζα Μπεϊρανβάντ.

Ο 28χρονος διεθνής Ιρανός τερματοφύλακας υπέγραψε στον βελγικό σύλλογο το καλοκαίρι από την Περσέπολις έναντι 600.000 ευρώ και έχει πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Αμβέρσα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον εξάμηνο δανεισμό του Μπεϊρανβάντ, ωστόσο μέχρι στιγμής η Άντβερπ φαίνεται να είναι διστακτική να τον παραχωρήσει έπειτα και από τον τραυματισμό του βασικού τερματοφύλακα Ζαν Μπουτέζ. Πάντβς στον βελγικό σύλλογο βρίσκονται σε αναζήτηση απόκτησης τερματοφύλακα.

Ο ύψους 1.94μ Ιρανός τερματοφύλακας μετράει 31 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και έχει συμβόλαιο στην Αντβέρπ ως το καλοκαίρι του 2023.

Στο Βέλγιο, λοιπόν, υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπεϊρανβάντ, αν και επαναλαμβάνουμε πως πρόσφατα η Ένωση είχε τονίσει πως τη δεδομένη στιγμή υπάρχει κινητικότητα μόνο για τη θέση του δεξιού μπακ. Συνεπώς το συγκεκριμένο σενάριο είναι δύσκολο ως απίθανο να συγκεντρώνει πιθανότητες.

Πηγή: gazzetta.gr