Από τις έρευνες της εισαγγελέως πρωτοδικών Π. Παπανδρέου για την υπόθεση των κατά την ΟΥΕΦΑ ύποπτων αγώνων των ελληνικών διοργανώσεων προκύπτουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες παράγοντες εμφανίζονται να έχουν κερδίσει σε αγώνες του στοιχήματος που ήταν πιθανόν στημένοι.

Πρόκειται για αγώνες που έφτασαν από την ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ με διάφορες ενδείξεις χειραγώγησης και συμπεριλήφθηκαν στα κουπόνια του ΟΠΑΠ. Η Δικαιοσύνη ερευνά κατά ποσό προκύπτει το αδίκημα της απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου διότι υπέστη ζημιά ο οργανισμός.

Υπάρχουν συνολικά οκτώ αγώνες από τους 23 που έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη και περιλήφθηκαν στα κουπόνια του ΟΠΑΠ. Είναι δύο της Σούπερ Λίγκας και δύο του κυπέλλου (πέρυσι) και τρεις της Β’ Εθνικής (πρόπερσι).

Γεννά ερωτήματα το γεγονός ότι ενώ γνωρίζουμε σύμφωνα με τις αποκαλύψεις Πλεύρη ότι οι ύποπτοι αγώνες της ΟΥΕΦΑ είναι 27 και έκτοτε έχουν έρθει και άλλοι, στη Δικαιοσύνη βρίσκονται μόνο οι πρώτοι 23. Για κατάθεση από την κ. Παπανδρέου αναμένεται να κληθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρώην επικεφαλής της ΟΥΕΦΑ, Π. Λίμαχερ.

Πηγή: Soccerplus.gr