Ο ΟΦΗ προηγήθηκε νωρίς στο ΟΑΚΑ αλλά η ΑΕΚ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έκανε την ανατροπή.

Χειρότερο ξεκίνημα για την Ένωση -και καλύτερο για τους Κρητικούς- δε θα μπορούσε να υπάρξει, αφού στο 6′ ο Στάρτζεον με σουτ από το ύψος της περιοχής, μετά το κακό διώξιμο του Χνιντ, έκανε το 0-1. Ένα γκολ που επηρέασε ψυχολογικά τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι χρειάστηκαν χρόνο για να ανεβάσουν την απόδοση τους και τελικά να ισοφαρίσουν, στο 32′, με την κεφαλιά του Νεντελτσιάρου μετά το φάουλ του Μάνταλου.

Το 1-1 επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα και στο 44′ θα μπορούσε να φέρει τούμπα την κατάσταση και να πάρει και το προβάδισμα, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το τρομερό σουτ του Μαχαίρα. Όπως και να έχει, η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 52′ χρειάστηκε μια πολύ ωραία απόκρουση του Βάτερμαν για να μη γίνει το 2-1 από τον Μαχαίρα, ο οποίος λίγα λεπτά μετά άφησε τη θέση του στον Λιβάια.

Ο Κροάτης βρήκε δίχτυα λίγα λεπτά αργότερα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 73′ έκανε ωραίο σουτ αλλά ο Βάτερμαν απέκρουσε. Στο επόμενο λεπτό, όμως, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σε αυτό (σ.σ. σουτ) εντός περιοχής του Σάκχοφ, ο οποίος απέφυγε και έναν αντίπαλο του, για να γίνει το 2-1.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με την ΑΕΚ να πάει στους 13 βαθμούς και να «πιάνει» τον Ολυμπιακό, πάντα στο -3 από τον πρωτοπόρο Άρη.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λόπες (80′ Ινσούα), Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, Μαχαίρας (56′ Λιβάια), Μάνταλος, Τάνκοβιτς (80′ Σβάρνας), Ανσαριφάρντ (67′ Ολιβέιρα).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Βαφέας, Διαμαντής, Λυμπεράκης, Κοροβέσης, Στάρτζεον (88′ Στάικος), Μεγιάδο, Σακόρ (88′ Νοικοκυράκης), Μπαλογιάννης (62′ Ντε Γκουζμάν), Γιάννου (83′ Γκαργκαλατζίδης).