Ήταν 3 Μαΐου του 2003, όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στο «Νίκος Γκούμας» πριν αυτό κατεδαφιστεί. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που ήταν στον πάγκο εκείνη την περίοδο, θυμάται τον αγώνα με τον Άρη (4-0), μιλά για τη δύναμη που έπαιρνε η ομάδα του από τη φυσική της έδρα, αλλά και την προσμονή να ξαναμπεί στο δικό της «σπίτι».

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί. Είχαμε σκοράρει τρεις φορές. Στο δεύτερο είχαμε κατεβάσει ταχύτητα. Ήταν δύσκολα τα συναισθήματα εκείνη τη μέρα, διότι όλοι ξέραμε ότι ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι. Απλά τότε πιστεύαμε ότι το νέο γήπεδο θα γίνει πιο γρήγορα», δήλωσε στη Live Sport.

«Όταν δεν έχεις σπίτι, δεν έχεις τίποτα! Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ μεγαλούργησε και έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Εκεί ήμασταν 1.000 φορές πιο δυνατοί! Κάθε φορά που παίζαμε στο ‘Νίκος Γκούμας’, νιώθαμε όπως νιώθουν τα παιδιά στην αγκαλιά της μάνας. Όλα ήταν τελείως διαφορετικά στο ‘σπίτι’ μας», πρόσθεσε.

«Όλοι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να ξεκινήσουν τα έργα. Να ξαναμπούμε “σπίτι” μας, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και στους τίτλους. Η στιγμή που θα ξαναμπούμε στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι μαγική», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr