Ο Ράιαν Γκιγκς δεν είχε αμφιβολίες όταν του ζητήθηκε να προσφέρει στην ομάδα της ζωής του από το πόστο του προπονητή, έστω και προσωρινά, μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγες.

«Όταν με κάλεσε η διοίκηση να αναλάβω την ομάδα για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, δεν δίστασα να πω ‘ναι’. Είναι η πιο περήφανη στιγμή στη ζωή μου. Αυτή η ομάδα είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου από τότε που ήμουν 14», δήλωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ντεμπούτο θα κάνει το Σάββατο στις 19:00 απέναντι στη Νόριτς. «Είμαι περήφανος, χαρούμενος, λίγο νευρικός, αλλά όπως ακριβώς λειτουργώ και σαν παίκτης, ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την ώρα που θα βγούμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο του ‘Ολντ Τράφορντ’. Είμαι βέβαιος πως η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική».

Όσο για τις πρώτες του οδηγίες στους (συμ)παίκτες του, ανέφερε: «Είπα στους παίκτες ‘Σας εμπιστεύομαι και ξέρω τι μπορείτε να πετύχετε. Βγείτε έξω και δείξτε το’. Όλη η ομάδα έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την εβδομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr