Πρόταση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ έχει ο ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε, που εδώ και πολύ καιρό έχει βάλει τον αρχηγό του «Δικεφάλου» στο στόχαστρό της.

Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου ΠΑΟΚ και Πέλκας έπρεπε να αποφασίσουν τι θα κάνουν γύρω από το μέλλον τους. Η πρόταση της τουρκικής ομάδας μοιάζει να δίνει τη λύση, καθώς η πλευρά του 26χρονου ποδοσφαιριστή επιθυμούσε την αλλαγή σελίδας.

Μετά από πάνω από μια δεκαετία στην Τούμπα ο Γιαννιτσιώτης άσος αποχωρεί, αυτή τη φορά οριστικά, γίνεται κάτοικος Πόλης, με ένα συμβόλαιο οι αποδοχές του οποίου ξεπερνούν το 1,2 εκατ, ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο ταμείο του 1,6 εκατ. ευρώ και διατηρεί ένα 20% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Έλληνα ποδοσφαιριστή οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Σαμουέλε Κάμπο της Βασιλείας.

Ο 25χρονος Ελβετός (με ιταλική καταγωγή) είναι γέννημα-θρέμμα παίκτης της Βασιλείας, έπαιξε για μια διετία στη Λοζάνη, για να επιστρέψει στην ομάδα όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και να μετρήσει 19 γκολ και 25 ασίστ σε 81 συμμετοχές.

Το «δεκάρι» της Βασιλείας έχει προταθεί στους «ασπρόμαυρους» και το θέμα του θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της σημερινής τελευταίας μέρας των μεταγραφών.

πηγή gazzetta.gr