Ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη του Αστέρα επί του Ολυμπιακού (2-1) και τη συμβολή του σε αυτή με ένα γκολ και μια ασίστ δήλωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε, πόσω μάλλον μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που είναι πρωταθλήτρια. Είχαμε πολύ μεγάλο πάθος, μπορεί να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά αξίζαμε τη νίκη», τόνισε ο αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος για τους Αρκάδες, είπε:
«Στόχος είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στα play offs, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να παίξουμε στο Champions League, που είναι το όνειρό μας. Τα play offs είναι πολύ σημαντικά και θα επιδιώξουμε σε κάθε ματς τη νίκη, ειδικά στην έδρα μας. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε».

Όσο για τη συζήτηση που είχε στη διάρκεια του ματς με τον Μίτσελ, είπε: «Με είδε ότι διαμαρτυρόμουν για το γκολ που μου ακύρωσαν, μου είπε πως ήμουν οφσάιντ, τον πίστεψα και δεν συνέχισα».

Τέλος, για την παρουσία του στον Αστέρα είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, στον Αστέρα και στην Τρίπολη. Ο πρώτος μου χρόνος ήταν καλός, αλλά δεν ένιωθα τόσο άνετα όσο τώρα. Πλέον έχω μάθει καλύτερα τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες εδώ».

Πηγή: Sport-fm.gr