Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπεσίκας, δείχνοντας κι ακόμη μία φορά το ταλέντο του.

Οι άνθρωποι των ασπρόμαυρων έλεγαν από πέρυσι, πριν καν τον… γνωρίσει η φίλαθλη Ελλάδα, τα καλύτερα γι’ αυτόν και όσες φορές χρησιμοποιήθηκε προς το τέλος της σεζόν, έδειξε το γιατί.

Φέτος, στο πρώτο επίσημο ματς του ΠΑΟΚ, ήταν εντυπωσιακός με δύο γκολ και μία ασίστ στη νίκη-πρόκριση επί της Μπεσίκτας με 3-1 και μία μέρα μετά ο γενικός διευθυντής των ακαδημιών των Θεσσαλονικέων, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, μιλώντας στο Metropolis 95,5 αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που είχε δείξει η Μπαρτσελόνα.

«Θα σας πω κάτι από το παρελθόν που έχει σημασία. Οταν ήμασταν στο τουρνουά στην Βαρκελώνη, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μας είπαν πως θα τον χάσουμε, αλλά εξαιτίας της τιμωρίας της δεν έκανε πρόταση για τον Τζόλη. Οταν πήγε ο Τζόλης στην Γερμανία μας ενημέρωσαν για να διεκδικήσουμε τροφεία από την ομάδα που πήγε στη Γερμανία και κάναμε τις ενέργειες για να προστατεύσουμε στο club. Οταν μιλήσαμε με τον μπαμπά δεν χρειάστηκαν πάνω από 5 λεπτά για να συμφωνήσουμε για την επιστροφή του Χρήστου στον ΠΑΟΚ», ήταν τα λόγια του Πουρλιοτόπουλου.