Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Νασίμ Χνιντ. Ο 23χρονος Τυνήσιος στόπερ υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και ανακοινώθηκε με την Ένωση να προσθέτει στο ρόστερ τον αμυντικό του οποίου η απόκτηση αποτελούσε μια από τις προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έναν στόπερ από τον οποίο οι κιτρινόμαυροι ευελπιστούν να πάρουν τα δυναμικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στο παιχνίδι του.

Η θέληση του Χνιντ για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ ήταν τεράστια, κάτι που φάνηκε και στο βίντεο του ΑΕΚ TV μετά τις υπογραφές. Παρά τα εμπόδια που έβαζε η Σφαξιέν την τελευταία στιγμή, ο ίδιος πίεσε από τη μεριά του αρκετά για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα καθώς επιθυμούσε να κάνει το βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

«Δεν γυρίζω πίσω, θα υπογράψω και θα πάρω μεταγραφή στην ΑΕΚ», ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του στους ανθρώπους της πρώην ομάδας του κατά τη διάρκεια των επαφών τις τελευταίες μέρες προκειμένου να… ξεμπλοκαριστεί η υπόθεσή του και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Χνιντ παρακολουθούσε από κοντά στα γραφεία της ΑΕΚ τη διαδικασία της πολύωρης ανταλλαγής εγγράφων με τη Σφαξιέν και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του όταν αργά το βράδυ της Τετάρτης έφτασε και το τελευταίο χαρτί που του επέτρεπε να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Πλέον μπαίνει άμεσα σε πρόγραμμα προπονήσεων. Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης, παρά το ρεπό που υπάρχει από τον Μάσιμο Καρέρα, ο Χνιντ θα πραγματοποιήσει ατομικά την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Πηγή: gazzetta.gr