Στην Αργεντινή, πιστεύουν πως η Μπόκα κι ο Ολυμπιακός θα έρθουν σε συμφωνία για την επέκταση του δανεισμού του Σολδάνο.

Το Γενάρη του 2019,ο Σολδάνο υπέγραψε στον Ολυμπιακό αλλά δεν κατάφερε να μείνει στην ομάδα. Έτσι, δόθηκε δανεικός στην Μπόκα με την οποία μέτρησε 14 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ, συνεισφέροντας κι αυτός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της πατρίδας του κι η Μπόκα θέλει να τον κρατήσει μιας και τον θεωρούν ως μια λύση που δίνει ποιότητα στο βάθος του ρόστερ τους.

Γι’ αυτό και έχει αποφασιστεί να πιέσουν τον Ολυμπιακό για να πάρει παράταση ο δανεισμός του. Ο τεχνικός της ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο τον θέλει και γι’ αυτό από τους πρωταθλητές Αργεντινής έχουν ανέβει στην πρότασή τους, σύμφωνα με την Ole.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι «η αρχική πρόθεση της Μπόκα ήταν να τον πάρει με λιγότερα από 300.000 δολάρια, πιστεύοντας ότι δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσαν να πετύχουν ένα μικρότερο ποσό για τη συμφωνία. Από τον Ολυμπιακό δείχνουν να είναι αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, ζητώντας 300.000 δολάρια.

Έτσι, για να ικανοποιήσουν τον Μιγκέλ, έγινε μια νέα καλύτερη πρόταση και πιστεύουν ότι θα προχωρήσει». Η Ole επικαλείται πηγή η οποία γνωρίζει καλά τις γίνεται στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων και βάσει των όσων λέει στο εν λόγω Μέσο το deal είναι κοντά στο να επιτευχθεί!

Πηγή: gazzetta.gr