Πρωτοσέλιδο «χτύπημα» στην A’ Bola είναι η πιθανή μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στην Μπενφίκα.

Στη δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας αναφέρεται πως οι «αετοί» είναι ακόμη πιο κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών, μετά από θετικές εξελίξεις στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες.

Ο 26χρονος στόπερ αποτελεί επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τη μεταγραφή του να εκτιμάται ότι θα κυμανθεί κάπου ανάμεσα στα 5 με 10 εκατ. ευρώ, αν και -όπως επισημαίνεται- η ελληνική ομάδα ζητούσε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια.

Χαρακτηριστικά, σημειώνεται σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Χθες, αυτός ήταν ο ορίζοντας του παίκτη, ο οποίος είναι πολύ πιο διαθέσιμος προς τους “αετούς” από τότε που ο Ζόρζε Ζέσους επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην Μπενφίκα. Δεν αποτέλεσε καν απειλή για την… επιχείρηση, το γεγονός ότι η Πόρτο έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Στον Σέρτζιο Κονσεισάο αρέσει ο αμυντικός, αλλά δεν υπήρχε καν πρόταση από την Πόρτο, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό για τους “κόκκινους” να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή που μπορεί να φτάσει μεταξύ 5 και 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στο τέλος του 2019 πληροφορίες από την Ελλάδα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά η πανδημία του κορονοϊού έκαναν τους Έλληνες πιο ευέλικτους».