Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1), οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (1-0) και με ένα θετικό αποτέλεσμα να μην χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του Πούγγουρα, Περέα, Μπεκ και Αποστολάκη, ενώ ο Αμπελ Φερέιρα θα πρέπει να καταστρώσει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει τους Μίσιτς κι Αουγκούστο.

Στα ματς των play-out, Ατρόμητος και Ξάνθη θα μπούνε για πρώτη φορά σε ματς μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού, καθώς ο μεταξύ τους αγώνας είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες θα υποδεχτούν τη Λαμία, που προέρχεται από τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ενώ οι Ακρίτες θα φιλοξενηθούν από το Βόλο, ο οποίος θέλει να ξεπεράσει την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Play-offs

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 21:30 (NS1)

Play-out

Βόλος – Ξάνθη 19:15 (NS2)

Ατρόμητος – Λαμία 19:30 (ΕΡΤSports)