Την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία εάν κάνει πράξη όσα δοκιμάζει στις προπονήσεις εξέφρασε ο Μπονγκ.

«Δουλέψαμε πολύ καλά. Βάλαμε σε τάξη τα όσα θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, στο παιχνίδι με την Παρί. Θα είναι ένα δύσκολο ματς.

Ελπίζουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εδώ, όμως χρειάζεται να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε εδώ στην προπόνηση. Να παίξουμε με σεβασμό απέναντι στην Παρί και να κάνουμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής.

Τα συναισθήματα μου είναι καλά που επιστρέφω στην Γαλλία. Χαίρομαι που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο, το οποίο μου αρέσει. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», ανέφερε ο αμυντικός του Ολυμπιακού στο κανάλι της ομάδας.

Για την αγωνιστική κατάσταση της σημερινής αντιπάλου του Ολυμπιακού επισήμανε

«Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αφού η Παρί είναι σε καλή φόρμα και έχει καλά αποτελέσματα τελευταία, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να ψάξουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι και στο Παρίσι οι οπαδοί θα είναι δίπλα σε αυτόν και τους συμπαίκτες του…

«Θέλω να τους πως να μας δείξουν τη μέγιστο της υποστήριξης τους και να μας βοηθήσουν πραγματικά όπως κάνουν πάντα. Αύριο (σήμερα) περιμένουμε ένα πραγματικά δυνατό και δύσκολο ματς και χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων ώστε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εδώ», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr