Το γκολ του Ανδρούτσου έδωσε στον Ατρόμητο τη νίκη επί της Ξάνθης.

Στο Περιστέρι οι δύο ομάδες άρχισαν από τα πρώτα λεπτά τα λάθη και δεν έλεγαν να τα σταματήσουν με τίποτα. Έτσι, έπρεπε να φτάσουμε στο 30ο λεπτό για να δούμε μια καλή φάση, η οποία κατέληξε και σε γκολ.

Ο Γκάλο σέντραρε από δεξιά, ο Ανδρούτσος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και ο Ατρόμητος πήγε με προβάδισμα (1-0) στα αποδυτήρια, αφού η Ξάνθη δεν κατάφερε να απαντήσει στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να καθαρίσουν το ματς και θα μπορούσαν να το κάνουν σε δύο περιπτώσεις, αλλά ο Ενσικουλού στο 48′ και ο Ντε Πο στο 56′ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αφού δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αμπάντ.

Οι Ακρίτες παρέμεναν ζωντανοί αν και δεν έκαναν ουσιαστικά τίποτα για να το πετύχουν αυτό, έχοντας αφεθεί στην τύχη ή αλλιώς στην αστοχία του Ατρόμητου, όπως φάνηκε και στις μεγάλες ευκαιρίες των Ντε Πο και Ρισβάνη στο 65′ και στο 67′ αντίστοιχα.

Μικρό το κακό, τελικά, για τους Περιστεριώτες όμως, αφού η Ξάνθη δεν έγινε ποτέ απειλητική και το 1-0 έμεινε ως το τέλος, με την ομάδα της Θράκης να βλέπει τις ελπίδες της για είσοδο στην 6άδα να μειώνονται πάρα πολύ.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος, Στρούγγης, Ρισβάνης, Χάρισης, Μπουσουλάτζιτς, Ανδρούτσος (88′ Μπαένα), Ντε Πο (74′ Ούμπιδες), Ραμπέλο (46′ Ενσικουλού), Μανούσος.

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης (76′ Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Κασάδο, Καρασαλίδης, Τεσέιρα (69′ Φοσέ), Μουλέν, Στάρτζεον, Κάστρο, Ντε Αμορίμ (50′ Μπαριέντος), Τέρκι.