Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η βραδιά στο NBA. Στο Ντένβερ οι Νάγκετς με τους Λέικερς χρειάστηκαν παράταση για να λύσουν τις διαφορές τους, με τους «Λιμνάνθρωπους» να παίρνουν τη νίκη επικρατώντας με 120-116 στο ντέρμπι της Δύσης. Μια νίκη που φέρνει την παρέα του ΛεΜπρόν στο 41-12 και την κρατάει σταθερά στην πρώτη θέση της περιφέρειας, ενώ στον αντίποδα οι ηττημένοι έπεσαν στο 38-17 και ναι μεν συνεχίζουν να βρίσκονται στην 2η θέση της Δύσης αλλά με μία μόλις νίκη παραπάνω από τους Κλίπερς.

Ο αγώνας όπως φαίνεται και στο τελικό σκορ ήταν συναρπαστικός, με τις δύο ομάδες να παλεύουν ως το τέλος για τη νίκη. Μια νίκη πουν χρειάστηκε έξτρα πεντάλεπτο παράτασης, καθώς με 23 δεύτερα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, ο ΛεΜπρόν κράτησε τη μπάλα στα χέρια του, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το buzzer beater. Στην παράταση συνεχόμενα τρίποντα του Ντέιβις ήταν αυτά που έδωσαν το ματς στους φιλοξενούμενους.

Ο Άντονι Ντέιβις ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές έχοντας 33 πόντους, ενώ κατέβασε και 10 ριμπάουντ. Δίπλα ο εξαιρετικός ΛεΜπρόν Τζέιμς που πέτυχε ακόμα ένα triple double στην καριέρα του έχοντας 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 14 ασίστ, με τον Χάουαρντ να είναι θετικότατος με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους ο Μάρεϊ με 32 πόντους και 10 ασίστ ήταν εξαιρετικός, με τον Γιόκιτς να έχει 22 και 11 ριμπάουντ και τον Γκραντ 15.

Πηγή: gazzetta.gr