Ο πιο γυμνασμένος αθλητής για το 2020, σε όλα τα αθλήματα, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Το Sports Illustrated φτιάχνει κάθε χρόνο μια λίστα με τους πιο γυμνασμένους αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σπορ και για το 2020 η κορυφή είναι ελληνική.

Το περιοδικό… απένειμε τον συγκεκριμένο τίτλο για φέτος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει «κατακτήσει» τους Αμερικάνους -και όχι μόνο- με όσα κάνει στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και με τη δουλειά του για τη συνεχή βελτίωση του.

Ενδεικτό είναι, άλλωστε, αυτό που γράφει το Sports Illustrated: «Στην πρώτη του χρονιά στη λίγκα, ο Γιάννης ήταν 2.05μ. Από τότε, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πήρε κάποιους πόντους και όγκο, ανεβαίνοντας στα 2.11μ. και τα κιλά, έχοντας άνοιγμα χεριών 2.21μ. Οι συγκεκριμένοι αριθμοί είναι ενδεικτικοί στην αφοσίωση του στην υγιεινή ζωή, στη φυσική κατάσταση και τη γυμναστική.

Φέτος ο Γιάννης έχει βελτιώσει κάθε τομέα του παιχνιδιού του, το τρίποντο, τις ασίστ… Μπορεί να σκοράρει στο ζωγραφιστό, να σουτάρει και να αποδειχθεί δυναμικός πλέι μέικερ, διεκδικώντας το δεύτερο σερί βραβείο MVP. Όταν έχεις το θάρρος να προκαλέσεις τον Rock, είναι ξεκάθαρο γιατί είναι γνωστός ως Greek Freak».