Η μεγάλη ώρα για τον Μπρούνο Τσιρίλο έφτασε. Ο Ιταλός αμυντικός θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο ματς αν και αλλιώς θα ήθελε να τα βρει τα πράγματα.

Ο «sexy Bruno», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι της Ένωσης, θα βάλει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και τη φανέλα την οποία αγάπησε αλλά και αγαπήθηκε και θα παίξει κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου (16:00, sport-fm.gr) και το μόνο που θα έχει στο μυαλό του είναι να βοηθήσει την Ένωση να επανέλθει εκεί που πρέπει, στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Το γήπεδο της Καλλιθέας αναμένεται να γεμίσει από «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους και οι περισσότεροι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον Τσιρίλο, τον οποίο αναμένεται να τον αποθεώσουν.

Ο Τσιρίλο θα έχει παρτενέρ τον Σταθάκη ενώ στο τέρμα θα βρίσκεται ο Βούρας. Δεξί μπακ θα είναι ο Τσουκαλά, αριστερό ο Τσουμάγκας. Κόφτης θα είναι ο Γεωργέας και μπροστά του θα έχει τους Κορδέρο και Γροντή. Μπροστά, ο Πλατέλλας θα βρίσκεται στα δεξιά της επίθεσης, ο Πόποβιτς στα αριστερά ενώ ο Μπρέτσεβιτς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Πηγή: sport-fm.gr