Ένα περιστατικό που «πάγωσε» το κλειστό γήπεδο της Πυλαίας έγινε το βράδυ της Τετάρτης (15/01), κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ντιζόν, για την 11η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League, με την ελληνική ομάδα να χάνει 77-84 και μαζί πολλές από τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Σταύρος Σχίζας σωριάστηκε στο παρκέ και τού γύρισε η γλώσσα σε μια προσπάθεια να κλέψει την μπάλα, με τον 31χρονο παίκτη να παθαίνει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και να μεταφέρεται άμεσα στο νοσοκομείο. Μαζί με τον αθλητή είναι από την πρώτη στιγμή ο γιατρός του «δικεφάλου», Ιωσήφ Γαβριηλίδης, ενώ δίπλα του βρίσκεται όλη η ομάδα.

Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε σήμερα, λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό περιστατικό, ότι ο Σχίζας είναι πολύ καλύτερα μετά το δύσκολο βράδυ που πέρασε. «Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για όλους μας, αλλά πρωτίστως για τον Σταύρο και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σταύρος είναι όμως πολύ δυνατός και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα. Ταλαιπωρημένος, αλλά με χαμόγελο και αισιόδοξος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές», αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση μέσω social media.