Ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στο Κορωπί τους προβληματικούς αριθμούς της ομάδας του στη δημιουργία και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρχει άμεση βελτίωση σε αυτό το κομμάτι και μεγαλύτερη συγκέντρωση στα επόμενα παιχνίδια.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο δημιουργικό κομμάτι ήταν εξόχως προβληματική σε όλο τον πρώτο γύρο. Το «τριφύλλι» σκόραρε μόλις 13 γκολ, έχει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και αν δεν καταφέρει να διορθώσει αυτή την αδυναμία, πολύ δύσκολα θα προλάβει το… τρένο των πλέι-οφ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (11/12), ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για αυτό το κομμάτι. Ανέλυσε τους αριθμούς που έχουν σχέση με την επιθετική λειτουργία (ευκαιρίες, σέντρες, σουτ), αριθμοί που επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα. Όχι μόνο ομαδικά, αλλά και ατομικά…

Ο 50χρονος κόουτς είπε, μεταξύ άλλων: «Όπως βλέπετε από τους αριθμούς, όσο κάνουμε πάνω στο χορτάρι δεν είναι αρκετά για να μας φέρνουν νίκες και βαθμούς. Υστερούμε αρκετά και πρέπει άμεσα να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να είμαστε περισσότερο σοβαροί στην τελική προσπάθεια, να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και ουσία στις προσπάθειές μας».

Στο Κορωπί ο Ρόκα

Από κει και πέρα, όπως αναμενόταν και είναι φυσιολογικό, την προπόνηση παρακολούθησε ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα. Ο Ισπανός μίλησε με τον νέο διευθυντή ακαδημιών, Βαγγέλη Σάμιο, τον Κώστα Κωνστάντο, ενώ θα έχει επαφή φυσικά με τον Γιώργο Δώνη.

Ο Ρόκα είναι απόλυτα ενημερωμένος για τα πάντα και έτοιμος να μπει στη… μάχη.

Πηγή: gazzetta.gr