Σχεδόν τελειωμένη θεωρούν στην Τουρκία τη μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στην Μπεσίκτας.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «μαύρους αετούς» και σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο τουρκικός σύλλογος προσφέρει στον 29χρονο άσο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 750.000 (συν τα μπόνους), ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που παίρνει αυτή τη στιγμή στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα εισπράξει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και η απάντησή αναμένεται να είναι θετική. Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαψεύσουν ότι έχει φτάσει πρόταση της Μπεσίκτας για τον Χολέμπας.

Από την άλλη, όμως, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Μιγκέλ Τόρες μπορεί να ενεργοποιήσει μια σειρά από εξελίξεις.

Εφόσον δεν πουληθεί ο Χολέμπας, θα υπάρξει ξεσκαρτάρισμα στη συγκεκριμένη θέση με πιο… αδύναμο κρίκο τον Μπάμπη Λυκογιάννη που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Σε κάθε περίπτωση απομένει αρκετός χρόνος μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, οπότε μπορεί να υπάρξει ανατροπή σε αρκετές υποθέσεις.

Πηγή: sport-fm.gr