Συνεχίζεται στις τον Δεκέμβριο η δίκη για την υπόθεση του sextape, που έκανε τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Καρίμ Μπενζεμά από κολλητούς φίλους, αντίδικους.

Η νέα ακροαματική διαδικασία προγραμματίστηκε για τις 9 του επόμενου μήνα αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμού του Μπενζεμά στον άσο του Ολυμπιακού. Περιμένουν απόρριψη των κατηγοριών οι δικηγόροι του φορ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε σειρά επεισοδίων εξελίσσεται η πολύκροτη υπόθεση εκβιασμού, η οποία εκκρεμεί από το 2015.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών είχαν εκ νέου συνάντηση στο ακυρωτικό δικαστήριο του Παρισιού το πρωί της Δευτέρας και αποφασίστηκε νέα συνεδρίαση στις 9 του Δεκέμβρη, σε δύο εβδομάδες από τώρα δηλαδή, προτού ληφθεί η τελική απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί ως το τέλος του χρόνου.

Η πλευρά του φορ της Ρεάλ εμμένει στην απόσυρση των εις βάρος του κατηγοριών, ισχυριζόμενη αφερέγγυες μεθόδους δράσης της αστυνομίας προκειμένου να «παγιδευτεί» ο Μπενζεμά και οι άλλοι πέντε εμπλεκόμενοι, ανάμεσα τους και ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Έτσι, θα χρειαστεί το αποτέλεσμα της νέας ακροαματικής διαδικασίας για να υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα με το τελικό πόρισμα στην υπόθεση του εξτρέμ των «ερυθρολεύκων».

Πηγή: gazzetta.gr