Κανονικά με την ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε σήμερα ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού ξεπέρασε το πρόβλημά του και δήλωσε παρών για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο μεταξύ, ο Ουρτάδο υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε εξετάσεις, στο θεραπευτήριο Metropolitan. Από τις εξετάσεις φάνηκε ότι έχει ένα οστικό οίδημα, το οποίο αντιμετωπίζεται με το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ξεκούραση, θεραπεία και ασκήσεις σε πισίνα και γυμναστήριο.

Η πιθανή ενδεκάδα και η αποστολή

Με σύστημα 4-4-1-1 αναμένεται να παίξει ο Βαλβέρδε. Ο Νικοπολίδης θα είναι βασικός γκολκίπερ. Στην άμυνα θ’ αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος και Μπράβο. Στην μεσαία γραμμή θ’ αγωνιστούν οι Ντουντού και Ιμπαγάσα με τον Φουστέρ να παίζει ρόλο κρυφού κυνηγού. Στα χαφ θα είναι οι Ριέρα και Ρόμενταλ και βασικός φορ ο Πάντελιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα.

Καμπανάκι σε Μήτρογλου, ευκαιρία σε Ζαϊρί!

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή, παίρνοντας την ευκαιρία. Αντίθετα ο Βαλβέρδε έστειλε μήνυμα στον Κώστα Μήτρογλου, αποκλείοντάς τον απ’ αυτήν ενώ εκτός άφησε και πάλι τον Κρίστιαν Νέμεθ. Οι εκτός αποστολής παίκτες, Μέγερι, Ποτουρίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ, Ν. Παπαδόπουλος και Ουρτάδο θα προπονηθούν και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, αντίστοιχα, αύριο στις 10:30 το πρωί.

Πηγή: gazzetta.gr