Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες ο Αριέλ Ιμπαγάσα να αγωνιστεί στον αυριανό (17:15, ΝΕΤ) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα των Πειραιωτών και ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Βολιώτες.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός – δεδομένης της απουσίας του Μοϊσές – ψάχνει να βρει τον παρτενέρ του Ντουντού στον άξονα των χαφ. Αν τελικά ο 34χρονος παίκτης δεν μπορέσει να παίξει, τότε ο «Τσινγκούρι» αναμένεται να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Γιάννη Παπαδόπουλου ή Γιάννη Φετφατζίδη. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 46χρονος προπονητής να τοποθετήσει τον Βασίλη Τοροσίδη δίπλα στον Ντουντού.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θέλει να δει την αντίδραση του ποδιού του Ιμπαγάσα έπειτα από μία ακόμα ημέρα και θα αποφασιστεί αν θα μπει στην αποστολή ή θα αποκλειστεί. «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα ξέρω, αφήστε να το δούμε ξανά», είπε ο Αργεντινός στον γιατρό της ομάδας.

«Προσοχή στις αντεπιθέσεις τους»

Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Είναι γρήγορη ομάδα και θέλει προσοχή. Ειδικά οι πλάγιοι παίκτες τους είναι πολύ καλοί. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, βγαίνει γρήγορα, έχει καλούς παίκτες», είπε ο Ισπανός για τους Βολιώτες και τόνισε στους ποδοσφαιριστές του: «Πιο κοντά οι γραμμές, όταν χάνεται η μπάλα στον άξονα μαρκάρουμε αμέσως για να μη δημιουργούνται κενά και χώροι για να βγάλει αντεπίθεση ο αντίπαλος».

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να αναχωρήσει για τον Αργεντινή ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ηδη εταιρεία έχει μαζέψει τα πράγματά του, αλλά είναι άγνωστο πότε θα φτάσουν στην πατρίδα του λόγω της απεργίας των φορτηγών.

Φουλ για… sold out πηγαίνει το αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό επειδή έχουν απομείνει μόλις 1.500 εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς και δεν αποκλείεται και σήμερα να εξαντληθούν.

Οι παίκτες θα πάρουν σήμερα όσα χρήματα τους οφείλονται από τις δόσεις συμβολαίων μέχρι και το τέλος Αυγούστου, διότι ο Μαρινάκης έχει αποφασίσει να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Με πρωτοβουλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ συναντήθηκε με εκπροσώπους της ομάδας των «Θρησκευόμενων Κόκκινων Επιστημόνων» (με μέλη πρυτάνεις, καθηγητές πανεπιστημίων, καλλιτέχνες). Με πρόταση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού αγοράστηκαν 15.000 βιβλία από την τελευταία έκδοση των «ΘΚΕ» με τίτλο «Οπαδική βία», τα οποία θα διατεθούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και συμφωνήθηκε η έκδοση νέου βιβλίου με ανάλογο περιεχόμενο.

Πηγή: sport-fm.gr