Οι άνθρωποι της Σάλκε σχεδιάζουν από τώρα τη νέα χρονιά, η οποία θα βρει την ομάδα τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ενίσχυση είναι απαραίτητη προκειμένου, αφενός να αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχής της στους «χρυσοφόρους» ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφετέρου να δημιουργήσουν ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στη Μπουντεσλίγκα.

Μια από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης της Σάλκε αναμένεται να είναι η απόκτηση του Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2014 και μέχρι τώρα δεν του έχει κατατεθεί πρόταση επέκτασης. Για το λόγο αυτό η Σάλκε ελπίζει πως με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ θα πείσει τους Βαυαρούς και θα αποκτήσει τον ακραίο αμυντικό, ο οποίος και στο παρελθόν φόρεσε με επιτυχία τη μπλε φανέλα.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκαθαρίσει πως οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που σημαίνει πως οποιεσδήποτε εξελίξεις στο θέμα του Ραφίνια πρέπει να αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr