Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Τετάρτη θα κρίνει εν πολλοίς την θέση που θα πάρει ο Ατρόμητος στην βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι Περιστεριώτες προσπαθούν για το καλύτερο και πλέον, θέλουν την στήριξη του κόσμου τους στην αναμέτρηση.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα πέντε ευρώ και άπαντες στην «κυανόλευκη» ομάδα περιμένουν ο κόσμος να δηλώσει την παρουσία του και να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας του Γιώργου Παράσχου.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ανακοινώνει ότι έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ σε όλες τις θύρες του γηπέδου Περιστερίου (πλην της Θύρας 3) για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play offs.

Τώρα που η μπάλα «καίει» και η «μάχη» για την εξασφάλιση του καλύτερου ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχει φουντώσει, ο αγαπημένος μας Ατρόμητος χρειάζεται την συμπαράσταση των φιλάθλων του Περιστερίου όσο ποτέ άλλοτε.

Σας καλούμε να γίνετε ο 12ος παίκτης μας, ο απόλυτος συμπρωταγωνιστής σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής αποτελεί τον πρώτο από τους τρεις «τελικούς» που θα κρίνει την ευρωπαϊκή προοπτική του Ατρόμητου. Η ομάδα μας συμπλήρωσε (ως γνωστόν) φέτος ενενήντα χρόνια ζωής, δικαιούται, ελπίζει και πρέπει να γιορτάσει μαζί με όλους τους φιλάθλους του τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία μας στα σαλόνια της Ευρώπης.
Δώστε λοιπόν στο αστέρι μας ακόμη περισσότερη λάμψη. Όπως παλιά αστέρι όπως παλιά….».

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σήμερα (Πέμπτη) από το γραφείο διαχείρισης από τις 16.30 μέχρι τις 20.00. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει και αύριο.

Για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα είναι ανοικτή η Θύρα 1, με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ».

Πηγή: Sport-fm.gr