Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα μπορεί να βγάλει ένας προπονητής για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του εν όψει ενός σημαντικού αγώνα, όπως είναι για τον Ολυμπιακό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Για αυτό τον λόγο το φιλικό ματς με τον Ατρόμητο θεωρείται μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Πειραιώτες να προετοιμαστούν σε συνθήκες μίας αναμέτρησης και όχι να κάνουν ακόμη μία προπόνηση.

Ο Μίτσελ είχε την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει τους παίκτες του και να δοκιμάσει το σχήμα που ενδέχεται να παρατάξει κόντρα στους Αρκάδες το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Προχθές δεν έπαιξαν ο Φέισα και ο Μανωλάς, όμως όλα δείχνουν ότι έχουν θέσει στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Μοντέστο, ο Μήτρογλου με τις τελευταίες του εμφανίσεις έχει κερδίσει τον Ισπανό κόουτς και μένει να φανεί αν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε, άλλωστε, (Κάρολ, Μοντέστο, Αβραάμ, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Φουστέρ, Μήτρογλου, Αμπντούν) δείχνει να είναι και η επικρατέστερη, με τους Μανωλά και Φέισα να παίρνουν τις θέσεις των Σιόβα και Γκρέκο (ή του Μασάντο για μία θέση στα χαφ).

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή ενδέχεται να είναι και ο Πίνο, ο οποίος έμεινε στον πάγκο προχθές.

Πηγή: sport-fm