Πρωταρχικός στόχος της Νάπολι, στο παιχνίδι με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, ήταν να μην ηττηθεί, ώστε να διατηρήσει τη διαφορά των 4 βαθμών που τη χώριζε από τους «ροσονέρι». Η ισοπαλία 1-1 που απέσπασαν οι «παρτενοπέι», ωστόσο, δεν εφησυχάζει τον προπονητή τους, Βάλτερ Ματζάρι, ο οποίος θεωρεί πως ο δρόμος για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ακόμα μακρύς.

«Απομένουν ακόμα έξι αγώνες και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Η διαφορά των τεσσάρων βαθμών είναι καλή, αλλά όχι αρκετή για να μας εξασφαλίζει. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε όλοι πολύ συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Η δεύτερη θέση είναι κοντά, αλλά μπορεί να αποδειχτεί και πολύ μακριά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ματζάρι.

Αναφορικά με τον αγώνα, ο προπονητής της Νάπολι στάθηκε στα πρώτα λεπτά, όταν η ομάδα του δεν έπαιξε όπως θα ήθελε. «Ξεκινήσαμε νωθρά και αυτό με εκνεύρισε. Χρειάστηκε να δεχτούμε το γκολ για να ξυπνήσουμε. Από εκεί και μετά παίξαμε όπως έπρεπε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, κάτι που θα με έκανε ακόμα πιο αισιόδοξο για τη συνέχεια. Αλλά ακόμα και έτσι, πιστεύω πως αξίζαμε περισσότερο από τη Μίλαν να κερδίσουμε», υπογράμμισε ο Ιταλός τεχνικός.

Κάνοντας μια σύγκριση με την περσινή χρονιά, ο προπονητής των «παρτενοπέι» έδειξε πως η πορεία της ομάδας του είναι εξαιρετική. «Μέχρι τώρα έχουμε 15 βαθμούς περισσότερους από πέρσι. Κάνουμε μια καταπληκτική χρονιά, αλλά το ίδιο κάνει και η Γιουβέντους, που έχει έξι βαθμούς περισσότερους. Αυτό και μόνο δείχνει το πόσο δύσκολο είναι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Βάλτερ Ματζάρι.

Πηγή: sport-fm.gr