Το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής όλα τα μάτια της ποδοσφαιρικής Ιταλίας θα είναι στραμμένα στο Μιλάνο, όπου η Μίλαν υποδέχεται τη Νάπολι. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση, η οποία τους εξασφαλίζει την παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Η σημασία του παιχνιδιού φαίνεται από την κίνηση των εισιτηρίων, η οποία είναι ιδιαίτερα αυξημένη, σύμφωνα με τις ιταλικές εφημερίδες.

Αυτό, πάντως, που προκαλεί εντύπωση, είναι ο αριθμός των οπαδών της Νάπολι που αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Σαν Σίρο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Repubblica» περίπου 7000 φίλοι των «παρτενοπέι» θα ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μεγάλο μέρος των οπαδών θα ταξιδέψει από τον ιταλικό Νότο με κάθε μέσο και θα ενωθεί με τους οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στον Βορρά.

Το σίγουρο είναι πως οι εξέδρες του Σαν Σίρο θα είναι κατάμεστες το βράδυ της Κυριακής. Ευχή όλων, βέβαια, είναι να μην γίνουν επεισόδια και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Πηγή: sport-fm.gr