Ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει ακόμη τη μεταγραφή του βασικού επιθετικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς στο Λιμάνι αναζητούν ό,τι καλύτερο για τη θέση. Μάλιστα, εξετάζουν περιπτώσεις από το πάνω ράφι, με το όνομα του Ρανταμέλ Φαλκάο να έρχεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο.

Φυσικά και η περίπτωση του Κολομβιανού στράικερ είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δεν είναι μόνο το πολύ υψηλό κασέ του, το οποίο δεδομένα απαιτεί υπέρβαση, ακόμη και έναν σύλλογο που δεν έχει πρόβλημα να δώσει από 1,5 εκατ. μέχρι 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τα «βαριά χαρτιά» του ρόστερ του, είναι και το γεγονός ότι τον παίκτη καλοβλέπουν και άλλες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός ρώτησε για την περίπτωση του 33χρονου άσου τον Ζόρζε Μέντες, που είναι μάνατζερ του, αλλά και τη Μονακό, από την οποία ο έμπειρος επιθετικός δείχνει διάθεση να αποχωρήσει. Ο Φρανσουά Μοντέστο διατηρεί καλές σχέσεις με τους Μονεγάσκους και φέρεται να έχει παίξει τον ρόλο του.

Βέβαια, τον βασικό και τελευταίο λόγο έχει ο ίδιος ο Φαλκάο, ο οποίος στο Μόντε Κάρλο καρπώνεται 7 εκατ. ευρώ ετησίως. Χρήματα τα οποία δεν μπορεί να προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά ο Κολομβιανός δεν αποκλείεται να δεχθεί ένα γερό… ψαλίδι στις απολαβές του, εάν ικανοποιηθεί από το πρότζεκτ που θα του παρουσιαστεί.

Οι πιθανότητες ο Κολομβιανός να συνεχίσει στη Μονακό είναι αρκετά χαμηλές αυτήν τη στιγμή και ήδη έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες. Μια από αυτές είναι και η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει εκδηλώσει το δικό της ενδιαφέρον.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχει πλησιάσει τον Φαλκάο, αλλά -όπως προκύπτει- υπάρχει απόσταση σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις που εγείρει η πλευρά του παίκτη, σε σχέση με τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η τουρκική ομάδα.

Όπως πηγάζει από τα ΜΜΕ της Τουρκίας, μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση της Φενέρ θα αποφασίσει οριστικά πώς θα πορευτεί σε αυτήν την υπόθεση, που ενδεχομένως επηρεάσει έμμεσα και τον Ολυμπιακό.