Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε στη μετακίνηση του Ισμαέλ Σίλβα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες θεωρούταν «κλεισμένος» στους Θεσσαλονίκης. Όμως, φαίνεται πως η απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου της Αχμάτ Γκρόζνι  δεν θα ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, το θέμα του 24χρονου ποδοσφαιριστή έχει πάρει αρνητική τροπή. Μάλιστα, αναφέρεται πως όλα δείχνουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα εξετάσουν άλλες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση, που αυτήν τη στιγμή παρουσιάζει κενά.

Παράλληλα, εμπλοκή φαίνεται ότι παρουσιάζει και το θέμα του Ομάρ Ελ Καντουρί. Η πώληση του Μαροκινού ήταν πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της, αλλά και αυτό το θέμα φαίνεται να παίρνει άλλη… τροχιά. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα τόσο στο Βέλγιο όσο και στη Γαλλία, η Σταντάρ Λιέγης έχει βρει άλλη λύση, για τα άκρα της επίθεσης της.

Ο λόγος για την Αντονί Λιμπόμπ, έναν 24χρονο Βέλγο, ο οποίος ανήκει στη Ναντ, με την οποία είχε πέρσι 29 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα dhnet.be, ο εκρηκτικός μεσοεπιθετικός αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στη Λιέγη.

Η Equipe, από την πλευρά της, επισημαίνει από την πλευρά της ότι η Ναντ είχε αγοράσει το Λιμπόμπ έναντι 8 εκατ. ευρώ από την Κλαμπ Μπριζ και η οψιόν αγοράς που αναμένεται να μπει στη Σταντάρ, υπολογίζεται ανάμεσα στα 4 και τα 7 εκατομμύρια. Μάλιστα, το γαλλικό Μέσο υποστηρίζει ότι οι τελευταίες εξελίξεις εξηγούν τη… στροφή που έχουν κάνει οι «κόκκινοι».