Ο Ντάνι Άλβες αποχαιρέτησε την Παρί Σεν Ζερμέν με τρομερό μήνυμα στα social media, έκανε λόγο για έναν κύκλο που κλείνει και ήταν γεμάτος μαθήματα και εμπειρίες, ενώ, τόνισε πως θέλει να θυμούνται την… τρέλα που κουβαλούσε καθημερινά στις προπονήσεις!

Έπειτα από δυο χρόνια παρουσίας στο «Παρκ ντε Πρενς», όπου πανηγύρισε ισάριθμα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα League Cup και δυο Super Cup Γαλλίας, ο Ντάνι Άλβες αποχωρεί από την πόλη του φωτός.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, που το βράδυ του Σαββάτου σκόραρε στην ευρεία νίκη (5-0) της εθνικής ομάδας της πατρίδας του απέναντι στο Περού για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα, έγραψε στα social media για το «αντίο» στην Παρί:

«Κλείνω ακόμα έναν κύκλο της ζωής μου, που ήταν γεμάτος νίκες, μαθήματα και εμπειρίες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Παρί για την ευκαιρία που μου έδωσε να γράψουμε μαζί σελίδες ιστορίας της ομάδας.

Ευχαριστώ το προσωπικό του κλαμπ γιατί με την αφοσίωση και τον σεβασμό τους, κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο αυτό τον σύλλογο. Όλα στη ζωή έχουν αρχή, μέση και τέλος.

Ζητώ συγγνώμη αν υπήρξαν στιγμές που δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες ή έκανα λάθη. Πάντοτε προσπαθούσα να δώσω τα πάντα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές που ζήσαμε, τα γέλια και ευελπιστώ να με θυμούνται για την καλή τρέλα που είχα καθημερινά και να γελάνε όταν με σκέφτονται».

Πηγή: gazzetta.gr