Οι Νάγκετς μετρούν έντεκα σερί νίκες, κάτι που έχουν να πετύχουν εδώ και 30 χρόνια. Ο Κώστας Κουφός έχει το δικό του μερίδιο σε αυτή την πορεία και του το αναγνωρίζουν όλοι στις τάξεις της ομάδας. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια ο ομογενής άσος έχει 10,9 πόντους και 8,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ μέσα στην περασμένη εβδομάδα έκανε ρεκόρ καριέρας σε πόντους (22 απέναντι στους Σανς) και ριμπάουντ (16 κόντρα στους Γκρίζλις).

«Γίνεται κάθε εβδομάδα και καλύτερος. Είναι έξυπνος και συνεπής. Μου αρέσει που τον βλέπω να βελτιώνεται συνεχώς», δήλωσε ο προπονητής του, Τζορτζ Καρλ.

«Αν ρωτήσεις κάποιους, θα σου πουν πως ο Κουφός είναι η έκπληξη της σεζόν για την ομάδα μας. Όμως για μένα δεν είναι», τόνισε ο διεθνής με την ομάδα των ΗΠΑ Αντρέ Ιγκουοντάλα για τον Έλληνα σέντερ. «Μπορεί να αποδώσει πολύ καλά στο συγκεκριμένη σύστημα. Βοηθά πολύ την ομάδα και έδειχνε τις ικανότητές του από την προετοιμασία. Είμαι κι εγώ ένας παίκτης που μαθαίνει διαρκώς, οπότε όταν βλέπω κάποιον με αντίστοιχα στοιχεία, το καταλαβαίνω», πρόσθεσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Πηγή: sport-fm.gr