Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας ξεκαθάρισε μέσω γραπτής του δήλωσης πως οι προτάσεις από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ Λάρνακας για τον Φάνο Κατελάρη απορρίφθηκαν.

Η δήλωση του Αντρέα Δημητρίου για το μεταγραφικό αυτό ζήτημα έχει ως εξής: «Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους 30.000 ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί».

Και σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net συμπλήρωσε: «Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και ημέρες, η Ομόνοια αυτή την στιγμή δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη και ο Παναθηναϊκός δεν έχει την δυνατότητα να τον αγοράσει. Οπότε, το συγκεκριμένο ζήτημα θα ανοίξει και πάλι μόνο εάν ο παίκτης πείσει τον σύλλογό του να τον αφήσει να φύγει χωρίς αντάλλαγμα».