Τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με τον κορμό που προτίθεται να παρατάξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προβλέπεται να πάρει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα περιμένει το τελευταίο εκπαιδευτικό δίτερμα των «ερυθρολεύκων», ώστε να αποφασίσει ποιους θα εμπιστευθεί για τη συγκρότηση του αρχικού σχήματος ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα.

Τη στιγμή που έχει διαφανεί στον ορίζοντα η βούληση του 46χρονου προπονητή να προβεί σε ριζικές αλλαγές (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα) συγκριτικά με το σχήμα που ξεκίνησε κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο Βαλβέρδε φέρεται να μην έχει κατασταλάξει ακόμα στην ενδεκάδα που θα ρίξει στην… αρένα του Καραϊσκάκη απέναντι στους Αρκάδες.

Με βάση τα όσα έχουμε «αλιεύσει» από τις μέχρι τώρα δοκιμές του Βάσκου τεχνικού, διαφαίνεται η πρόθεσή του να δώσει φανέλα βασικού στους Ραούλ Μπράβο και Ντένις Ρόμενταλ -για πρώτη φορά σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος-, με τον Ισπανό και τον Δανό να έχουν ισχυρό προβάδισμα έναντι των Χοσέ Χολέμπας και Γιάννη Φετφατζίδη αντίστοιχα…

Από κει και πέρα, ο 46χρονος προπονητής των «ερυθρόλευκων» δείχνει να μην έχει καταλήξει οριστικά ούτε για τη θέση του αμυντικού χαφ, με τους Ντουντού και Ουρτάδο να «ερίζουν» για τη φανέλα βασικού. Όπως φυσικά και για εκείνη του παίκτη που θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς. Φουστέρ και Μήτρογλου τη διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες.

Αντίθετα, για τις άλλες επτά θέσεις της ενδεκάδας τα πράγματα λίγο πολύ μοιάζουν ξεκαθαρισμένα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, ενώ οι άλλες τρεις θέσεις της άμυνας θα καλυφθούν από τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ, που θα διατηρήσουν ακλόνητη τη θέση τους.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και αναμένεται να έχει ηγετικό ρόλο στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, στο παρθενικό του παιχνίδι πρωταθλήματος μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Σταθερός στην αριστερή πλευρά θα παραμείνει ο Άλμπερτ Ριέρα, όπως φυσικά και ο Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Σέρβος στράικερ, μάλιστα, περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία να γνωρίσει την αποθέωση στο πρώτο του παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

Πηγή: gazzetta.gr