Αποτέλεσε την έκπληξη της περασμένης χρονιάς στο Σαμπιονά, αφού κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, αφήνοντας πίσω της την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Μονπελιέ ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με προβλήματα, αλλά τελευταία έχει καταφέρει να βρει ένα καλό ρυθμό και να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, στοχεύοντας ακόμα ψηλότερα. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ο Γιουν Μπελχαντά, σε συνέντευξή του σε Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι.

«Η Μαρσέιγ ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό μας κάνει να ελπίζουμε πως μπορούμε να την πλησιάσουμε στη βαθμολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος ώστε να κυνηγήσουμε μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Αγώνες υπάρχουν πολλοί στη διάθεσή μας, αυτό που μένει είναι να βρούμε μια σταθερότητα στην απόδοσή μας και να… σκαρφαλώσουμε ακόμα πιο ψηλά από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα. Κάθε στραβοπάτημα όσων προηγούνται στη βαθμολογία, μας γεμίζει ελπίδες. Στο τέλος ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε ο Μπελχαντά.

Αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μπελχαντά δεν τις διέψευσε. «Αληθεύει πως το περασμένο καλοκαίρι είχα δεχτεί πρόταση από την Παρί.

Ήταν μετά το τέλος του πρωταθλήματος και πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ. Το σκέφτηκα καλά και αποφάσισα πως ήθελα να συνεχίσω την πορεία μου με τη Μονπελιέ. Αυτό που καταφέραμε πέρσι, μου έδωσε κίνητρο για να προσπαθήσω και φέτος να πετύχω σπουδαία πράγματα με αυτή την ομάδα», σημείωσε ο Γιουν Μπελχαντά.

Πηγή: sport-fm.gr